Jonathan utbildas regelbundet av Jan Ove Olsson, tränare och dressyrdomare. Jan Ove är A-domare i exteriör och gångarter och har bl.a. dömt bruksprov och avelschampionat samt ansvarat för den svenska uttagningen till unghäst VM i dressyr.


Välkommen till


MedinDressage


Inridning - Tillridning - Försäljning

VERKSAMHET


MedinDressage drivs av Jonathan Medin. Jonathan har ridit sen barnsben och har mångårig erfarenhet av utbildning av hästar.


Efter åtta bra och mycket framgångsrika år i Helsingborg och Skåne, flyttade verksamheten oktober 2012 till Mälardalen och Hormesta Säteri. Här finns en stor och moderna anläggning med goda förhållanden för att driva hästverksamheten.


Flera hundra hästar har passerat MedinDressage genom åren.

Jonathan har stor rutin av framförallt unghästar och har under flera år utbildat hästar åt bland annat Nils-Gunnar Hansson (Askö Stuteri), Anita Rostner (Myrsjö Gård), Johan Ifverson, Birgitta Kjellin, Jonas Tornell och Team Piaff.


Highcruiser 1135, Clever Hill Q 1222, Hohenstaufen II 1160, Wladimir O.A. 1138, A Dandy Man 1128, Breitling TP 1152 är exempel på några av alla de talanger som Jonathan tränar/har tränat. Jonathan har varit beridare i både Sverige, Tyskland och USA.


  • Inridning
  • Tillridning
  • Försäljning
  • Matchning inför 3-årtest, kvalitetstävlan och unghästchampionat
  • Matchning inför bruksprov
  • Utbildning av ryttare och häst.

Stallets vaktmästare Frida och Paco

Jonathan och Clever Hill Q


 Utöver hästverksamheten är Jonathan utbildad Civilingenjör i Maskinteknik vid Lunds Tekniska Högskola.

 

Jonathans fru Gabriella Medin är utbildad veterinär på SLU, och arbetar på Hallstahammars Veterinärstation. Gabriella har tidigare arbetat på Regiondjursjukhuset i Helsingborgs stordjursavdelning.

 

På Hormesta Säteri, strax utanför Enköping, finns alla tänkbara faciliteter såsom stall, hagar, ridhus, skrittmaskin, flera ridbanor samt utmärkta ridvägar i skog och mark.


Vi tar emot praktikanter. Bostad finns på gården.